Apteekkikosmetiikka

Apteekistamme löytyy runsaasti laadukasta apteekkikosmetiikka. Kosmetiikkavastaavamme ja muu henkilökuntamme auttavat sinua mielellään sopivien ihonhoitotuotteiden valitsemisessa.

Aco

AcoRuotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.
Tuotesarjan omille sivuille »

Atopik

Atopik on kotimainen vain apteekeissa myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle. Sarjassa käytetyt raaka-aineet ravitsevat, suojaavat ja kosteuttavat herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-sarja on vegaaninen, eläinkokeeton ja gluteeniton.
Tuotesarjan omille sivuille »

Avène

AveneHoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.
Tuotesarjan omille sivuille »

Bellavita & Bella

Bellavita ja Bella A-vitamiinivoiteet sopivat päivittäiseen ihonhoitoon, varsinkin kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Bellavita ja Bella-voiteet sisältävät tehokkaat raaka-aineet – retinolin ja antioksidanttisen bakuchiolin. Bellavita ja Bella-voiteet on kehitetty ja valmistettu Orion Pharman Turun lääketehtaalla.
Tuotesarjan omille sivuille

CeraVe

CeraVe ihonhoitosarjaan kuuluu laaja valikoima päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja ihonhoitotuotteita, jotka on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidia (keramidit 1, 3 ja 6-II), rasvahappoja ja muita lipidejä, jotka  vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria.
Tuotesarjan omille sivuille »

Eucerin

Eucerin on ihotautilääkäreiden suosittelema apteekkikosmetiikkasarja. Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita vähentääkseen allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä. Yli 100 vuoden ihonhoitokokemuksella Eucerin tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ihon yksilöllisiin tarpeisiin ja kaikille ihotyypeille.

Tuotteet ovat miellyttäviä, nopeasti imeytyviä eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet auttavat säilyttämään tai palauttamaan ihon terveyden ja tekevät ihosta näkyvästi terveemmän ja kirkkaamman.

Tuotesarjan omille sivuille »

Favora

FavoraSuomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.
Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-Posey

La_roche_posayHerkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay tuotteiden tärkein periaate on minimaalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.
Tuotesarjan omille sivuille »

Vichy

VichyLähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.
Tuotesarjan omille sivuille »